hannae

Kategori: TIPS

CELSIUS HALLON/ACAI

Min favorit smak! =) Jag älskar att ha några stående hemma i kylen så man bara kan norpa en när man känner att man behöver. Imorse blev det en halv till frukosten, den innehåller

ju inte bara koffein utan även vitaminer och antioxidanter vilket känns bra att få i sig på morgonen. Dessutom är den helt fri från konserveringsmedel och onaturliga färgämnen så det är inga konstigheter.

Ni kan läsa mer om Celsius HÄR

MORNING ROUTINES

Godmorgon! Vaknade av att solen kikade in i sovrummet och hur glad blir man inte då? NÄR MAN ÄR LEDIG ÄVEN(!)

Nu har jag käkat upp min frukost och ska snart ta mig till gymmet för ett överkroppspass. Senare blir det även en sväng till Marre, vidare till invigningen av nya Member 24, och ikväll är det fotbollsträning=)

   

Denna kombo ovan. Fiberhavregrynsgröt med minimjölk och lågkalorisylt. Två ägg, kaffe och en Celsius. Man kan ju inte bli mer redo för dagen! =)

Gillar ni Celsius? Tips att börja köra det på morgonen istället för direkt innan träning och dylikt. Du är on top under dagen och slipper hetsen innan träningen samt eventull illamående 

som jag själv kan få när jag dricker det för tätt inpå. Köper mina härfrån, billigt och snabb leverans! =) 

I KNOW THAT YOU KNOW

Har ju sagt det förr, men idag var det dags att fylla på förrådet med hårvårdsprodukter och blir lika förvånad över priset varje gång.

Shampoo, Balsam, Hårspray och Parfym för typ en röding haha, helt sjukt! Självklart härifrån

WHEN SALES GETS EVEN BETTER

Gillar verkligen nelly's rea i år. 

Idag fick man dessutom 15% extra på all rea! Gäller dock bara till tisdag. För mig fick det bli två par skor, ett par sneakers och ett par sandaler till Thai!

In o shoppa loss med koden ALL15OFF HÄR

NEED TO SHARE

Säkert helt ointressant för dem flesta av er, men jag älskar verkligen Redkens produkter. Vill inte veta hur mitt huvud och hår mådde förr, och vad för konstiga schampoon jag hade.

Älskar att unna mig bra produkter och att känna mig fräsch och ren ordentligt, och dessa produkter gör verkligen sitt för mitt hår. Mina favoriter är Oil detox mot fett hår, extréme serien

som verkligen gör underverk för skadat hår, och sedan color serien(bästa doften) som jag brukar köra när varit hos frisören. Har även provat "all soft" för torrt hår men den passade inte mig alls.

Hur som helst, jag köper alla mina produkter samt min parfym på "Parfyms" hemsida(HÄR) som alltid har sjukt låga priser och är 100% "real deal" med sina produkter enligt KFT. Tips tips!

      

ONLY FOR TODAY

Idag har boozt.com 20% på allt om du handlar för 1000kr. Perfekt med alla vår nyheter, ange: FLASH20 i kassan =)

Till mig är det påväg en väska hehe, men den får ni se när den kommer!

               

 

LET'S HAVE SOME HAIRTALK

För mig medför hösten inte bara mörker, utan även skitigt hår och torrt face haha.. Men efter att ha googlat runt lite så har jag visst klickat hem världens bästa schampoo.

Scalp Relief, Oil Detox från Redken. (du använder det innan ditt vanliga schampoo, masserar in och låter de sitta någon minut) Bye fett hår säger jag bara, så himla skönt!

    

Nu är det 3 dagar sedan jag tvättade håret, och skulle säkert kunna gå en dag till med lite torrschampoo.. Passade på att beställa hem Sch&Ba. som jag haft förr för slitet hår också.

Fattar inte varför jag envisas med att köpa sånt skit som inte säljs hos frisörer.. måste sluta va så lat!

Hur som helst,  du hittar de flesta av Redkens produkter på HÄR, till väldigt låga priser. Happy hairshopping!

GO GO MARBLE

  

Älskar fortfarande mitt marbleskin till datorn, den skulle vara så naken utan denna<3

 

Allting åter i lager hos Merskal, kap från 99pix!!!