hannae

Kategori: NEW IN

WHEN U FIND THAT PERFECT ONE

Så glad över att Maria ville sälja sin fina pälsväst till mig =)

Har letat efter en liknande väldigt länge men liksom inte fastnat för någon. Bästa inköpet denna vår(med mina smiths) de känner ju jag!

GOOD OR BAD, WHO CARES

Jag har på senaste tiden rensat garderoben lite titt som sätt, och i sovrummet står det nu 3 stora säckar med kläder, skor och väskor.

Så nu när jag sitter här hemma sjuk och tycker otroligt synd om mig själv, och har ofantligt tråkigt dessutom så finns ju inget bättre än lite onlineshopping. Tack Hannie!

Tröja / Bikini / Mobilskal / Scarf / T-shirt / Skjorta

RICHMOND & FINCH FOR iPHONE 7

  

Äntligen har jag ett skal till nya telefonen! Det har ju knappt kommit ut några fina iPhone 7 skal någonstans..

Men så kommer iphonebutiken som en räddare i nöden =) Dessutom med denna nya snygga färg som jag ej sett förut. Dem har allt för din telefon. HÄR hittar du mitt skal.

I KNOW THAT YOU KNOW

Har ju sagt det förr, men idag var det dags att fylla på förrådet med hårvårdsprodukter och blir lika förvånad över priset varje gång.

Shampoo, Balsam, Hårspray och Parfym för typ en röding haha, helt sjukt! Självklart härifrån

ONE SUEDE BIKER JACKET PLEASE

Gjorde ett riktigt kap för någon vecka sedan! Man mår så bra när man inser att man lyckats haffa den sista, nedsatt och som är i rätt storlek även =)

Perfekt när man tröttnat på vinterjackan!

TIMBS TIMBS TIMBS

  

Äntligen i skosamlingen! =)

Nu slipper jag snö i skorna och förhoppningsvis vurpor utanför kontoret i fortsättningen.

RUN LIKE YOU STOLE SOMETHING

Lite nytt till träningsgarderoben och till motivationen =)

Jag har äntligen tagit mig i kragen och låtit Tobias lära mig tyngdlyftning som han tjatat om att jag skulle gilla, och shit va kul de är!! Dock sjukt svårt, tror jag drog alla svordommar i vårt lexikon senast.

Stången flyger liksom åt ena hållet och jag åt andra haha, men jag ger mig inte. Tur att man har en man som är så sjukt duktig på detta. Får ta lite bilder nästa gång så får ni se hur arg jag kan bli på en stång.

Tisha & Tights från Sportamore

NEW FAV

      

Denna gröna polo jag köpte för några veckor sedan =)

DAGMAR TOTE

Har länge behövt en större väska till jobbet då mina andra inte riktigt pallar dem papper och pärmar jag släpar med mig.

Hade först tänkt mig den större MB varianten i nya höstfärgen, men denna från Dagmar kändes faktiskt lite mer optimal. Känner mig nöjd! =)