hannae

Kategori: INTERIÖR

20% PÃ… ALLA LAMPOR

Jotex har just nu 20% på alla sina lampor, eller 50%(!!!!) på ett köp om man anmäler sig som ny kund =)

Hur som helst så tycker jag att dessa nedan är väldigt fina, skulle inte tacka nej till att ha taklampan över köksbordet, och en av golvlamporna i nått hörn i vardagsrummet bredvid en stor kruka med en kaktus i.

JOTEX JOTEX JOTEX

    

Superfina saker från Jotex. Vill så gärna byta ut våra köksstolar här hemma, och dessa ovan är lite inspo för hur jag skulle vilja ha dem.. Mattan skulle också få pryda köksgolvet,

och den fina stolen i silver skulle få ha ett fint fluffigt mörkgrått fårskinn på sig i hörnet i vardagsrummet. Ni märker ju, har redan bestämt mig hehe, men men, det får vänta tills efter semestern. 

Är ni inte medlemmar på Jotex, passa på och bli de nu och få 50%(!!!!) på en vara på första beställnigen. Helt sjukt haha.. Dessutom har dem olika rabatter varje vecka! Ni kommer till sidan HÄR

THE PLACE TO BE

Vet att jag sagt det förut, men vårt absolut bästa köp någonsin är vår säng. Vi köpte den i DK 2012 och den va värd precis vart enda öre och lite till! 

Att krypa ner där varje kväll känns lika lyxigt varenda gång!

GETTING READY

Satte upp två utav de tre hyllor jag beställde hem för ett tag sedan.

Det blev lite för mycket med tre på denna vägg. Så vi får se vad vi hittar på med den sista, jätte fint att bara ha den stående på en hylla med något i också =)

IN MY WINDOW

       

Hello! Idag tog jag, Frida och hennes mor en tripp till Åsby och Mio, vilket var lägligt för mig eftersom jag så gärna vill göra om lite här hemma.

Med mig hem fick jag två kuddar, en blomma, 3 vaser och glödlampor. Är SÅ nöjd! Våra lampor fick nytt liv utan sina skärmar.

GOT A THING FOR GOLD

       

Förra veckan tog jag mig i kragen och sålde våra gamla bordslampor från ikea som vi hade på nattduksborden, finally! Jag bytte även ut de svarta knopparna/handtagen.

Nu pryds dem med mässingsknoppar och borden skriker efter varsin lampa. Kan inte bestämma mig om jag vill ha någon större lampa, som den i koppar ovan, den är fortfarande på rea

på Hemtex hemsida (fyndade ju den i mässing och har den i vardagsrummet). En vägglampa kan också va fint, eller liten variant som kan stå på en hög med kataloger.. Dagens ilands problem haha!