hannae

Kategori: ALLDAGLIGT

PLEASE GO AWAY

I morse vaknade jag med jordens tryck över bröstet och knappt någon röst.. Det tjöt när jag andades och när jag hosta sved det i bröstet så mycket att jag va tvungen att huka mig varje gång liksom.

Vad händer??? Blev rädd för mig själv och ringde pappa som sa att jag inte behövde åka till akuten, haha jag är ju lite halvhypokondriker.. Men igår när jag gick och la mig var allt precis som vanligt.

Hur som, det blev inte många timmar på jobbet innan jag åkte hemåt igen. Hostan och de är kvar men andningen är bättre..

Bara att hålla tummarna att det försvunnit imorgon. Har lite annat att tänka på då det är begravning för morfar och även Tobias födelsedag

Best kombo ever.........

LUNCHIN'

   

Idag fick det bli en lunch hemma innan jag knallade iväg till kontoret för schemaläggning inför sommaren. 

Satt där i flera timmar och spånade, och när jag kände mig någelunda färdig åkte Tobias och jag hem till mormor för en kaffe. Nu laddar vi för tacotisdag!

WHITE & GREY

      

Köpte nytt servis förra veckan ifall någon skulle finna det intressant. Det behövdes verkligen nytt då det gamla haft en tendens att åka i golvet titt som tätt, så nu köpte jag 24delar direkt.

Fick för mig att blanda lite olika modeller och färger för det känns lite roligare att duka då. Dock sjukt tråkigt att lägga pengar på. När blev en skål dyr liksom?..

MEN JAG HAR JU GLÖMT!

Den 7 maj drar jag Linn, Tova och Frida till Spanien!

Kan inte förklara med ord hur skönt det ska bli att släppa allt och åka iväg och koppla av med sina besties, dricka obegränsat med sangria, springa på stranden och göra av med för mycket pengar på mallet.

      

GET OUT OF MY WAY

Nu ska jobba 1,5h till sedan ska jag skynda mig hem till Tuna för fotbollsträning.

SÅ alla söliga offer på vägarna, keep out of my way plz

Hörs! =)

TJEJFEST PÃ… KRONGATAN

Godkväll! Igår stod tjejfest hos Isabell på agendan. Hon och Maria hade styrt upp en toppenkväll för deras närmsta tjejkompisar, så kul! 

Det blev en sväng till Gränden också, men det är ju i stort sätt samma grej varje gång. Dock fick jag en timma med Carro vilket jag var lycklig för =)

Men vid 01:30 beslöt några av oss att åka tillbaka till Bella för lite mer bubbel och tjejsnack. Tiden sprang iväg och vid 04 somnade jag göttigt brevid världens bästa svägerska.

I lite brist på bilder fick snapen dela med sig lite hehe

MULTITASKING

För er som känner mig vet att jag inte kan slappna av förrän jag har det perfekt runt omkring mig. Jag dammsuger liksom gärna samtidigt som jag lagar mat, dammar av alla ytor medans jag

pratar i telefon, viker tvätt framför serier, skurar toaletten på morgonen när jag sminkar mig(haha sjuk) eller som i morse när jag precis skulle kliva ut genom dörren i lite stress till jobbet, så kan jag inte

låta bli att plocka ordning skorna på hyllan och slänga upp de jackor i en korg som inte används. Ibland får jag liksom för mig att jag inte kan gå hemifrån förrän vissa saker är klara.

Jag är en tidsoptimist tyvärr men sjukt effektiv, och jag njuter av livet när jag har lite stress och press på mig av någon konstig anledning.

Nu ikväll åkte jag och tränade efter jobbet i 1h, hemma klockan 20, har ätit, diskat 2 omgångar, fixat tvätten, kollat Parneviks, städat, dammat av hela lägenheten, kollat PH och skurat i badrummet.

Har ingen aning om vad jag ville komma fram till, mer än att jag är nöjd över min effektivitet sedan 06 imorse, Welcome to the disco liksom!

JAG VÄXTE UPP I EN SPÖKSTAD

Imorse hade jag ställt klockan på 06 i fall jag kände för en promenad eller ej, och efter att jag fått dra mig lite fick det bli en på cirkus 1 timma.

Det är ju faktiskt inte så fruktansvärt kallt längre så det funkar ju, kände mig så pigg och kry efter, trotts de sjukt gråa väder Eskilstuna bjöd på idag..

BANANPANNKAKOR

OKEJ, det blev äggröra med banan i. Gjorda med kärlek, så Frida blev extra glad när jag väckte henne igår =)

Måndagen bjöd i övrigt på matlådefix, lunch hos Frida och fotbollsträning.

PHIL'S BURGER

I söndags fick jag sovsällskap av Frida(bäääästa), och vi valde att prova Phil's burger, av någon anledning hade ingen av oss gjort det än.

Det var precis som jag trodde, ingenting speciellt.. INGEN slår alltså burgaren från Ribhaus i Saluhallen där jag jobbar, dyging! Men men, Phil's får 2 av 5 nånting.